Najnovšie recenzie zo sekcie Bábkové divadlá
Deťom môžeme ukázať, že si môžu zahrať aj iné krátke príbehy, nielen Červenú čiapočku. A to podľa kulís a podľa postavičiek.
pekná tvorivá hračka pre dieťa v každom veku
- Dekorácia na produkte na lište a na dolnom paneli sa odliepala ihneď po vybalení, na druhý deň odpadla úplne. Je to iba samolepka, ktorá na povrchu nedrží. Tyčka, ktorá drží oponu bola skrivená , nie rovná.
Produkt potešil deti, ale plakali, keď sa dekorácia odlepila.
Celkovo sú deti s divadielkom spokojné.
Cena primeraná.
PEKNé
- Rozvoj komunikacie
- kvalitný výrobok
Produkt odporúčam najmä pre kvalitné vypracovanie a použitý materiál, drevo.
- Hračka, pri ktorej deti môžu uplatniť kreativitu a fantáziu.
S figurkami sa ťažšie pohybuje, otáčajú sa .
- Pekné, rozmanité, výborný nápad!
- Výborná a naozaj kvalitna hračka. Vnučka sa s ňou prehrá neskutočne dlho. Vytvára si rôzne vlastné príbehy, nie iba o pernikovej chalúpke. Ďakujem
- krásna náučná hračka, veľmi zaujala
- Veľká zábava pri divadielkach
Dobrý základ pred kúpou divadielka s figúrkami 3D. Vnučka si hneď začala vymýšľať svoje pribehy
- rýchly nákup
- Spokojnosť, kvalita
- Skladné divadielko, farebné, perfektné grafické spracovanie
- Rozprávky sú motivujú deti k fantázii, podporujú aj grafomotoriku a naučia deti mnoho vecí
..dobry deň, som sklamaná z konštrukcie rámu divadielka...je to príliš mäkká krabica, aj predna papierova rekvizita...deťom sa to za chvíľu z nehodnotí... ono a pri tej cene je veľmi smutné, že pošlete paličky na babky, ktoré nejdu nasadiť do otvorov drevených štvorčekov...esteze mam manžela stolára, a opraví mi to, aj spevní krabicu...takze škoda, ocakavala som lepšiu kvalitu..
Alenka
Bábkové divadlo využijeme pri podujatiach pre najmenších čitateľov našej knižnice, aby sme pomohli vytvoriť vzťah ku knihám, čítaniu. V dnešnom svete rôznych "obrazoviek" sú potrebné "klasické" pomôcky.
hračka,ktorá zabaví deti a aj rodičov
- variabilné, pevné, dobre ovládateľné aj deťmi, pekný dizajn, skladné
- možnosť stiahnutia rozprávok a aktivít k rozprávkam
- dobrá cena